Ontwerplabel Vij5 - Angled Cabinet

Wie is Ontwerplabel Vij5?

Ontwerplabel Vij5 is opgericht door Arjan & Anieke. Vanuit hun studio in Eindhoven verbinden ze makers en ontwerpers. Als uitgevers brengen zij een vaste collectie van interieur accessoires, verlichting en meubels uit.

Angled Cabinet

In samenwerking met Ontwerplabel Vij5 produceren wij de Angled Cabinet. 

De Angled Cabinet is ontworpen door Studio Thier & van Daalen (Ruben Thier en Iris van Daalen). Iris en Ruben hebben een studio aan huis in Eindhoven waar ze wonen en werken combineren. Voor het ontwerp van de Angled Cabinet lieten zij zich inspireren door de schetsen en tekeningen van kunstenaars en architecten als Le Corbusier, Rietveld en Joost Swarte, die in hun handschrift een unieke isometrische projectie gebruiken. Gefascineerd door houten frames vanwege hun sterke, heldere en herhalende vormentaal, vertaalden ze dit principe in een nieuw herhalend patroon van balken en verbindingen in hout.

Wat bieden we elkaar

Als productiepartner denken we mee in uitvoerbaarheid van het product en dragen we zorg voor de productie van deze prachtige houten kast uit Nederlands hout.

Terug naar blog

Wordt ook partner!

Zoek je een producent voor jouw houtproduct? We denken graag met je mee om te kijken of we jouw wens kunnen vertalen naar een te produceren houtproduct in Nederland.